Misja w punktach

  • Znajdziecie u nas autorskie, niekonwencjonalne przepisy
  • Nasza kuchnia pełna jest kolorów, dzięki bogactwu i różnorodności wykorzystywanych przez nas warzyw
  • Stawiamy na sezonowe i świeże warzywa i owoce
  • Używamy przypraw i świeżych ziół wykorzystując ich właściwości prozdrowotne
  • W swoich daniach znajdziecie również glony czy dzikie rośliny, które mają wspaniałe właściwości zdrowotne i smakowe
  • Chcemy uświadomić Wam moc działania kiszonek i produktów fermentacyjnych oraz ich właściwości prozdrowotnych, dlatego stawiamy na żywą kuchnię pełną kiszonek i kombuchy własnej produkcji
  • Używamy rzemieślniczych technik obróbki żywności
  • Aby nasze dania nie utraciły witamin i wartości odżywczych stosujemy w kuchni raw food, czyli dania nie są poddawane obróbce cieplnej lub gotowane są w niskiej temperaturze - sous vide - nie przekraczającej 39C
  • Nasze dania zaskoczą Was swoją formą podania i opakowaniem
TOP